Gestions (plataforma de les famílies)

Modificat el Dj, 10 Ago., 2023 a les 1:33 PM

Des del bloc Gestions els alumnes poden accedir a les enquestes i els responsables poden accedir a les enquestes i altres gestions que tinguin actives: els suggeriments, els rebuts, avisos de porteria, autoritzacions, entrevistes.

És en aquest bloc que els responsables poden veure, si n'hi ha, l'horari d'entrevistes del tutor.

ENTREVISTES

Si heu activat que els responsables dels alumnes puguin veure les entrevistes, poden accedir a aquest mòdul i veure les entrevistes amb els tutors i càrrecs del centre i demanar-ne de noves.

Podeu permetre que a l'hora de demanar una entrevista escullin una hora concreta, a més del dia, dins l'horari d'entrevistes del tutor.

Es pot activar que els pares vegin les entrevistes i definir altres configuracions al respecte des d'Administració > Tipus, configuracions i importacions/exportacions > Altres configuracions > Visió de les famílies.

MISSATGE A…

Si doneu permisos als pares, podran enviar correus electrònics a secretaria i als tutors dels seus fills des d'aquí.

Els permisos són Enviar correus electrònics al tutor i Enviar correus electrònics a secretaria, i els podeu donar des d'Administració > Permisos > Perfils > Responsables.

Els correus a secretaria s'envien a un equip o una adreça electrònica, segons el que hàgiu indicat a Administració > Tipus, configuracions i importacions/exportacions > Altres configuracions > Comunicació > Enviar correus a l'equip de secretaria i Correu de secretaria.

Els correus al tutor s'envien a l'adreça electrònica que tingui informada a la seva fitxa.

L'opció d'enviar un missatge a secretaria o al tutor només apareix si tenen adreça electrònica definida. Si no hi adreces ni de secretaria ni del tutor, el botó no apareix.