Preguntes freqüents sobre l'app

Modificat el Dc, 14 Juny, 2023 a les 12:49 PM

Des d’on s’activen o es desactiven els mòduls per tal que siguin o no visibles a la plataforma dels pares?

Per activar o desactivar els mòduls, cal fer-ho des d’Administració > Acadèmic > Estructura de cursos > Visió de les famílies > Vincles del sumari.

Des d’on activem que els pares puguin fer inscripcions als serveis (menjador, acollida o transport)?

Per activar o desactivar els mòduls, cal fer-ho des d’Administració > Acadèmic > Estructura de cursos > Visió de les famílies > Vincles del sumari. Entreu a editar els mòduls de serveis i activeu si voleu que puguin donar d’alta o de baixa una inscripció, veure l’assistència o el possible pagament del servei amb targeta.

Com podem fer que els pares puguin fer avisos de consergeria?

Cal activar-ho des d’Administració > Acadèmic > Estructura de cursos > Visió de les famílies > Permetre als pares crear un avís de consergeria.

Per què a algunes etapes no els apareix el botó Gestions?

Només apareix el botó Gestions si s’ha activat algun dels següents mòduls: entrevistes, avisos de consergeria o bé si hi ha alguna autorització activa.

Per què els pares no veuen els rebuts?

Per tal que els rebuts siguin visibles a la plataforma dels pares, cal que un cop feta la remesa es marqui l’opció Visible als pares. També cal que tinguin activat el mòdul.

Es poden pagar els rebuts des de l’app?

Sí que és possible, però cal activar una passarel·la de pagament electrònic (Redsys o UniversalPay).

Es poden escriure missatges als grups de difusió des de l’app?

Sí, i també es poden respondre.

Es poden descarregar els butlletins des de l’app?

És possible descarregar els butlletins trimestrals, els finals i els de les prèvies.

Per fer-ho, els responsables hauran d'accedir, quan hagin passat dos dies des del tancament de l'avaluació, a Dia a diaNotes.

Cal desconnectar la sessió de Clickedu del mòbil cada vegada que es deixi d’utilitzar?

No és necessari, ja que caldrà que cada vegada introduïm l’usuari i la contrasenya de nou.

Per què no rebo les notificacions push al mòbil?

Per rebre les notificacions al mòbil cal que estigui activat des de Clickedu (Administració > Tipus, configuracions i importacions/exportacions > Altres configuracions > Apartat ‘Comunicació’) i que el mòbil tingui el permís per rebre les notificacions d’aquesta aplicació.

Els pares poden justificar absències o retards des de l’aplicació?

Els responsables poden avisar de faltes o retards, però no poden fer justificacions ni des de la versió web ni des de l’aplicació.

Es pot utilitzar l’app com a agenda electrònica a l’etapa de la llar d’infants?

Sí. Cal crear paràmetres de passar llista i fer-los visibles als responsables. Si s’utilitzen certes paraules clau, apareixeran unes icones davant dels paràmetres (veure al manual Control de l'aula).

Els responsables poden sol·licitar entrevistes des de l’app?

És possible que els pares sol·licitin una entrevista al tutor des de l’app, però des d’aquesta opció no podran escollir dia i hora (només ho poden fer des de la versió web).

Un cop se sol·licita l’entrevista, el tutor rebrà un avís al seu sumari i ja podrà concertar l’entrevista amb la família.

Si s’activa que els pares puguin demanar entrevistes, també podran veure el resum i els acords de la reunió. Aneu amb compte amb el que escriviu en aquest apartat perquè els responsables ho podran llegir. El que no hagin de llegir els responsables, es pot escriure a comentaris interns.

Els responsables poden avisar des de l’app de les absències o retards del seu fill?

Sí que és possible, activant el mòdul d’avisos de consergeria.

Es poden autoritzar o no autoritzar les autoritzacions des de l’app?

Sí que és possible si l’autorització es fa visible als responsables.