Llibres digitals. Preguntes freqüents

Modificat el Dc, 28 Ago. a les 9:06 AM

— Quan Clickedu ens informa que hi ha editorials per vincular, en quin cas s’han de vincular i en quin cas no?

Si els llibres tenen vigència s’han de vincular i, en cas contrari, no.

— Quan hi ha errors, com s’arreglen?

Si us surt un error inesperat, contacteu amb nosaltres via tiquet.

— Les llicències de cursos anteriors, s’han d’esborrar?

Quan els llibres estan caducats és millor esborrar-los, menys els de Scince bits, que les credencials són per sempre.

— Quan actualitzem les notes dels llibres digitals es recuperen només les de la matèria des d’on ho estem fent?

Quan s’actualitzen les notes des d’ítems avaluatius, es recuperen les notes de totes les matèries perquè estan en una mateixa base dades.

Hi ha llibres digitals de Text La Galera amb continguts plans (sense activitats) que es donen d’alta com una passarel·la.

— En quin cas s’ha de fer una introducció manual d’editorial, de llibres o de credencials?

En cas de pujar un llibre nou a un professor o a un alumne nou, no cal pujar un Marsupial.

— Quan hi ha credencials repetides, s’han d’esborrar?

És millor no esborrar-les i mirar per què estan repetides, pot ser que l’alumne estigui repetit.

— Quan no es pot recuperar l’estructura d’un llibre, per què és?

En aquest cas, és millor contactar amb l’editorial.

— Quines connexions es poden fer amb les editorials des de Clickedu?

Consulteu el document a continuació sobre les possibilitats de connexió de Clickedu amb les diferents editorials.

Connexions amb les editorials de Clickedu