Configuracions d'assistència

Modificat el Dl, 10 Jul., 2023 a les 2:45 PM

Per definir els paràmetres bàsics per passar llista

En aquesta pantalla podeu definir alguns aspectes de l'assistència i comprovar si hi ha alguna sessió en què encara no s'ha passat llista.

• Permís necessari: Accedir al bloc Administració, Gestionar les dades dels alumnes i els aspectes acadèmics o Gestionar les dades del personal docent i PAS

1. Des del bloc Administració, entreu al mòdul Tipus, configuracions i importacions/exportacions.

2. Cliqueu Configuracions d'assistència.

Al calendari podeu veure si s'ha passat llista de totes les classes i matèries d'un dia (de color verd) o encara en falta alguna (de color groc). En aquest darrer cas podeu clicar el dia per veure les classes o sessions que falten i els professors que encara no han passat llista. Podeu exportar aquests llistats a Excel o imprimir-los i enviar correus als professors per tal que recordin passar llista.

Clicant Motius d'assistència podeu accedir a la definició dels motius d'assistència.

3. A Format d'assistència definiu el format del control d'assistència per a cada etapa activa al centre. Podeu escollir entre dia/matí/tarda i sessió.

L'opció dia/matí/tarda permet registrar l'assistència del dia, del matí i de la tarda. En canvi, l'opció sessió permet passar llista i registrar l'assistència a totes les sessions, és a dir, a cada hora.

Tingueu en compte que si canvieu aquests paràmetres durant el curs, les dades d'assistència deixaran de ser visibles. Per tant, us recomanem que feu els canvis quan comenci el curs.

4. A Opcions de registre d'assistència podeu marcar quins selectors voleu que hi hagi per passar llista.

Per defecte, només es mostren els selectors per marcar l'absència o retard de l'alumne, però podeu afegir el selector Present perquè els docents hagin d'indicar que l'alumne hi és. Si activeu aquest paràmetre, perquè us aparegui a l'aplicació mòbil heu de netejar la memòria cau (cache) de Clickedu, des d'Administració > Tipus, configuracions i importacions/exportacions > Configuracions > Neteja la memòria cau.