Canviar tipus d'usuari

Modificat el Dc, 3 Maig, 2023 a les 12:41 PM

Per canviar el tipus d'un usuari

L'eina de canviar el tipus d'usuari està pensada, sobretot, per poder canviar el tipus del personal del centre.

1. Des d'Administració > Gestió d'usuaris, accediu a l'apartat de l'usuari.

2. Cerqueu l'usuari que desitgeu i cliqueu la icona de les dues fletxes (canviar tipus d'usuari).

3. Seleccioneu el tipus d'usuari que voleu que sigui i cliqueu 'Guardar'.

Tingueu en compte que si canvieu el tipus d'usuari d'un alumne, no s'eliminaran les seves dades acadèmiques, però sí que deixaran de ser accessibles. És per això que si un exalumne arriba a l'escola amb un altre rol (docent, pare, etc.) s'hauria de donar d'alta com un usuari nou.