Reunions de pares i mares

Modificat el Dl, 6 Març, 2023 a les 8:45 AM

Per convocar reunions de pares i mares

L’escola pot convocar les reunions de pares i mares a través de Clickedu. Els tutors també poden convocar als pares i mares dels seus alumnes.

• Permisos necessaris: Convocar reunions de pares i mares (Llar d'Infants), Convocar reunions de pares i mares (Infantil), Convocar reunions de pares i mares (Primària), Convocar reunions de pares i mares (ESO), Convocar reunions de pares i mares (Batxillerat), Convocar reunions de pares i mares (Cicles formatius), Convocar reunions de pares i mares (No reglats).

1. Des del bloc Gestió, entreu al mòdul Reunions de pares i mares.

2. Cliqueu Crear una reunió de pares i mares.

3. Introduïu les dades de la convocatòria de la reunió i cliqueu Convocar reunió.

Per fer qualsevol canvi a la reunió, podeu clicar la icona   (Editar).

4. Cliqueu la icona  (Convocar).

Un cop s'ha convocat la reunió, serà visible al calendari de les persones convocades.

També es posarà en marxa, si s’ha establert prèviament en el flux de comunicació, el procediment que s’ha de seguir en el cas de la comunicació de les reunions de pares i mares (p. ex.: enviar mail als pares i mares convocats a la reunió).

Podeu esborrar la convocatòria de reunió fent clic a la icona  (Eliminar).

5. Quan hàgiu finalitzat la reunió, cliqueu la icona  (Tancar) i passarà al Llistat de reunions de pares i mares finalitzades.