Exportar i importar continguts

Modificat el Dc, 7 Juny, 2023 a les 3:43 PM

Per passar continguts de les matèries d'una plataforma de Clickedu a una altra

Tasques que hauríeu de saber fer abans de començar: Introduir els continguts de la matèria

Si teniu continguts de la matèria que us aniria bé tenir en una altra plataforma de Clickedu, els podeu exportar per després importar-los des de l'altra plataforma. També podeu exportar continguts de cursos anteriors.

1. Des del bloc Matèries, aneu a una matèria i cliqueu Continguts.

2. En el desplegable entre els botons 'Exportar continguts' i 'Importar continguts' trieu quins continguts voleu exportar i cliqueu 'Exportar continguts'.

Se us descarregarà una carpeta.

3. Aneu a la plataforma on voleu importar els continguts, a aquesta mateixa pantalla, i cliqueu 'Importar continguts'.

4. Trieu la carpeta que heu exportat des de l'altra plataforma i cliqueu 'Importar'.

5. Indiqueu com s'han de copiar els continguts configurables i quins punts voleu copiar.

6. Cliqueu 'Copiar continguts'.