Classes

Modificat el Dt, 22 Ago., 2023 a les 11:30 AM

Per veure l'assistència per classes

Podeu veure resums d'assistència de totes les classes del centre.

• Permís necessari: Accedir a Assistència data per passar llista d'un dia determinat

1. Des del bloc Matèries, aneu al quadre superior i cliqueu Classes.

2. Seleccioneu una classe al desplegable i cliqueu Cercar.

3. A la dreta, seleccioneu quin resum d'assistència voleu veure:

Resum setmanal

Si poseu el ratolí sobre una absència o retard veureu els detalls de la falta.

Si passeu llista per sessió, si cliqueu una falta, la podeu justificar. Recordeu que també podeu justificar absències i retards en bloc.

Resum mensual acumulat

Si poseu el ratolí sobre una casella, en veureu els detalls.

Resum per avaluació

Si poseu el ratolí sobre una casella, en veureu els detalls.

Absentisme per matèries

Si passeu llista per sessió, podeu veure el percentatge d'absentisme (justificat i no) de cada alumne a cada matèria.

Clicant Mostrar nombre d'absències veureu el total d'absències en lloc del percentatge.

Si poseu el ratolí sobre una casella, en veureu els detalls.