Enviar un butlletí informatiu

Modificat el Dt, 25 Jul., 2023 a les 3:26 PM

Per enviar un butlletí informatiu als usuaris que escolliu

Tasques que hauríeu de saber fer abans de començar: Crear i editar un butlletí informatiu

Quan ja hàgiu creat el butlletí informatiu el podeu enviar. Tingueu en compte que si editeu el butlletí quan ja l'heu enviat, els canvis només quedaran reflectits al sistema; qui l'hagi rebut veurà la versió que hàgiu enviat.

1. Des del bloc Comunicació, entreu al mòdul Butlletí informatiu.

2. Entreu al butlletí que voleu enviar clicant la icona de l'ull (Veure).

3. Cliqueu el botó 'Enviar el butlletí'.

4. Seleccioneu els grups als quals voleu enviar el butlletí.

Podeu enviar butlletins a tot el personal docent, a tot el personal d'administració i serveis i a tots els alumnes, als seus responsables i als seus destinataris de comunicació.

També podeu enviar-los a tots els alumnes i exalumnes, als seus responsables i als seus destinataris de comunicació nascuts entre dues dates i als exalumnes, als seus responsables i als seus destinataris de comunicació donats de baixa entre dues dates.

També podeu enviar un butlletí de prova a l'adreça electrònica que escriviu.

5. Cliqueu 'Continuar'.

6. Clickedu us informarà de la quantitat d'usuaris que rebran el butlletí.

7. Cliqueu 'Enviar butlletí'.

8. Us apareixerà una finestra informant-vos que el butlletí s'ha enviat correctament. Podeu imprimir la pantalla perquè quedi constància de quan l'heu enviat i a quants correus.