Crear un nou contacte

Modificat el Dt, 25 Jul., 2023 a les 3:12 PM

Per tenir totes les persones a qui vulgueu enviar un correu a un clic de distància

Conceptes del glossari relacionats: contacte, directori de persones

De vegades no n'hi ha prou amb comunicar-se amb els usuaris del centre: també cal tenir contacte amb agents externs. Aquests contactes els podeu tenir al directori de persones.

1. Des del bloc Comunicació, feu clic al mòdul Personal docent i PAS i escolliu Directori de persones.

En el directori ja hi ha el personal del centre.

2. Per afegir el contacte d'algú de fora cliqueu 'Alta de contacte'.

Ompliu les dades que tingueu i cliqueu 'Acceptar'.