Models fiscals (Comptabilitat)

Modificat el Dc, 9 Ago., 2023 a les 7:18 AM

Per generar els formularis de l'Agència Estatal de l'Administració Tributària

1. Entreu al bloc Comptabilitat.

2. A l'apartat Formularis AEAT, cliqueu el formulari que vulgueu generar.

Podeu generar, per exemple, el model 347 per a les operacions amb proveïdors i clients.

3. Seleccioneu la informació que us demana i cliqueu Cercar.

El sistema generarà un arxiu seguint el format que mana la normativa fiscal.

SUBMINISTRAMENT IMMEDIAT D'INFORMACIÓ DE L'IVA PER A GRANS EMPRESES

Si l'escola està marcada com a gran empresa (Comptabilitat > Manteniments > Empreses/Fundacions > una empresa > Gran empresa) també podreu generar l'arxiu que haureu de presentar per al Subministrament Immediat d'Informació de l'IVA.

L'arxiu es generarà amb aquelles factures i els cobraments en metàl·lic que hàgiu introduït vosaltres a la plataforma.

Aquelles factures ja enviades a Hisenda no es podran tornar a seleccionar.