Gestió d'usuaris

Modificat el Dv, 11 Ago., 2023 a les 11:54 AM

Per gestionar els usuaris del mòdul institucional

Amb aquesta eina podreu assignar massivament els usuaris de cadascuna de les escoles als equips que tingueu creats.

• Permís del mòdul institucional necessari: Administració del mòdul institucional

1. Des del mòdul institucional, aneu a Equips i usuaris i cliqueu Usuaris.

2. Escolliu una escola al desplegable.

Es mostrarà tot el personal de l’escola (personal docent i personal d'administració i serveis).

Només es pot seleccionar el personal que estigui donat d'alta. Els usuaris de baixa no apareixen al llistat.

Podeu filtrar per usuaris que formin part d'un equip o que no formin part de cap.

El mòdul institucional també pot gestionar usuaris externs a qualsevol centre. Es poden llistar escollint Usuaris del mòdul institucional del desplegable d’escoles.

Aquests usuaris es donen d'alta des d'Administració > Gestió d'usuaris > Accions > Gestionar usuaris del mòdul institucional, en algun dels centres que formen part de la institució. Allà es pot veure el llistat dels usuaris externs, donar-ne d'alta, modificar-ne les dades o donar-ne de baixa.
Per poder accedir a aquesta pantalla cal ser usuari del mòdul institucional i tenir assignat el permís del mòdul institucional Administració del mòdul institucional.

3. Indiqueu a quin equip pertany cada usuari.

4. Cliqueu Guardar.