Emissió al banc i paper

Modificat el Dc, 9 Ago., 2023 a les 9:41 AM

Per consultar tots els rebuts que s’han generat en un mes concret i poder-los imprimir en PDF o generar l’arxiu de domiciliació bancària

Tasques que hauríeu de saber fer abans de començar: Generació automàtica de rebuts

1. Des del bloc Gestió, entreu a Rebuts.

2.Emissió al banc i paper seleccioneu el mes del qual voleu consultar els rebuts.

3. Cerqueu els rebuts que voleu consultar. Podeu filtrar per mesos, formes de pagament, emissors, etc.

4. Seleccioneu o bé els rebuts dels quals vulgueu generar un PDF o bé aquells dels quals vulgueu generar l'arxiu per al banc i informeu la data de càrrec al banc.

També podeu seleccionar els rebuts parcialment pagats, dels quals podreu veure l'import pendent a la columna Estat.

Els rebuts amb import 0 que tinguin forma de pagament banc passaran a estar cobrats després de fer la remesa, tot i que no s'hi inclouran.

5. Cliqueu l'acció que vulgueu realitzar.

— Generar PDFGenerar PDF factura generaran un PDF amb els rebuts seleccionats, en format rebut (segons el que hàgiu definit a Rebuts > Definició > Models de rebuts) i en format factura (un per pàgina), respectivament.

— Generar Q19 COREGenerar Q19 COR1 generen l'arxiu XML de remesa bancària en els formats que estableix la normativa SEPA, vigents des del febrer del 2016.

— Generar Q19 CORE CaixaBank és l'arxiu Q19 CORE que haureu de generar si sou clients de CaixaBank. Aquest arxiu és l'únic esquema que, des del 19 de novembre de 2017, accepta l'EPC (European Payments Council).

— Generar Q19 CORE finançat (antic Q58) és per a aquells centres que tenen un acord amb el banc per girar els rebuts per avançat.

A l'hora de generar el quadern 19, se us redirigirà a la pantalla Gestió de remeses, on podeu descarregar-vos l'arxiu de la remesa amb la icona de la flexta (Descarregar) per enviar-la al banc.