Criteris de text

Modificat el Dl, 21 Ago., 2023 a les 2:00 PM

Per introduir a Clickedu informació relativa als alumnes que pugui afectar l’avaluació

Conceptes del glossari relacionats: llistat d’alumnes, Ítem avaluatiu, criteri de text

Tasques que hauríeu de saber fer abans de començar: Veure els alumnes d’una matèria, Introduir els Ítems avaluatius

Com a docents, a l’hora d’avaluar els alumnes, us pot interessar poder tenir ítems avaluatius no numèrics. Aquests ítems són els anomenats criteris de text.

1.
Des del bloc Matèries, accediu a la matèria de la qual voleu editar els criteris de text.

2. Cliqueu Ítems avaluatius —o, en el cas de tutoria, Criteris de text.

3. Per crear un nou criteri de text, cliqueu Accions i 'Nou criteri de text'.

4. Accedireu a la pantalla en què haureu d'especificar els detalls del nou criteri de text: el nom i a quina avaluació pertany.

5. Cliqueu 'Guardar'. Tornareu a la pàgina dels ítems avaluatius i podreu comprovar que el nou criteri s'hagi creat correctament.

Recordeu
establir la fórmula de l'avaluació.

Podeu avaluar aquests criteris igual que els ítems avaluatius, des de Matèries > una matèria > Avaluar.