Gestió de competències específiques: relació de competències amb descriptors operatius

Modificat el Dc, 18 Set. a les 10:48 AM

L'accés a aquesta pantalla s'ha de realitzar des d'Administració > Acadèmic > Accions > Gestió de competències específiques > relació de competències específiques amb descriptors operatius.

Per a accedir a la pantalla, és necessari tenir el permís d'Accedir al bloc Administració.

Aquesta pantalla és únicament d'escriptura, de manera que no mostrarà la informació un cop guardats els canvis. És a dir, no s'ha de fer servir com una pantalla de consulta d'informació. Per consultar les relacions existents, podeu fer-ho des de l'edició d'ítems avaluatius dins de les matèries.

En aquesta pantalla podeu realitzar les relacions entre els criteris d'avaluació i els descriptors operatius. Per a fer-ho, heu d'utilitzar el cercador de la caixa gris, que filtrarà els resultats per etapa, curs i competències. Feu clic a Cercar i es mostrarà una taula per al curs escollit.

A la taula, heu de seleccionar la relació per a cada matèria (columna esquerra) i desar els canvis en cadascuna de les matèries.

Tingueu en compte que podeu activar o no que els docents modifiquin aquestes relacions des de la roda de Configuració al menú superior dret de la franja blava (Configuracions).