Centres de procedència

Modificat el Dv, 3 Març, 2023 a les 7:15 PM

Per generar un llistat d'alumnes que inclogui les dades d'escolarització, els centres dels quals provenen.

• Permís necessari: Administració de Clickedu > Gestionar les dades dels alumnes i els aspectes acadèmics

1. Aneu a la pestanya Administració i, al desplegable Llistats, escollir l'opció Centres de procedència.

2. Tenim dues possibilitats: crear un llistat d’alumnes per centre o bé un llistat de centre per alumnes.

3. En el primer cas, hem de seleccionar el curs escolar, la classe o classes, els alumnes, i generar-lo.

4. Tot seguit, escolliu les dades que voleu que apareguin al llistat.

5. Després podreu agrupar els alumnes per classe, i ordenar-los per classe i alumne, o bé per alumne.

6. Cliqueu a Generar

7. Finalment, podeu imprimir la llista com a taula o exportar el llistat a Excel.

Amb Capçalera i peu podeu seleccionar un format de capçalera i peu dels que hàgiu configurat des d'Administració > Tipus, configuracions i importacions/exportacions Configuració de capçaleres i peus, amb el permís Configurar capçaleres i peus (Comunicació).

8. En el cas de generar un llistat de centres per alumne, haurem de triar la població i seleccionar el centre dels possibles centres que apareixen en el desplegable, o bé cercar per nom de centre.

9. Podreu generar el llistat i imprimir-lo com a taula o exportar-lo a Excel.