Informes d'alumnes

Modificat el Dc, 3 Maig, 2023 a les 12:20 PM

Per generar informes d'alumnes

Per generar aquells certificats que necessiteu i que no tenen un format oficial ni són documentació oficial.

1. Accediu, des del bloc Administració, al mòdul Gestió d'usuaris i, després, a Llistats.

2. Quan sigueu a dins, podeu seleccionar, com si fos qualsevol altre llistat, els cursos a partir dels quals vulgueu generar-lo i les dades d'informació que hi voleu incorporar.

3. Seleccioneu els alumnes dels quals voleu generar l’informe. Per fer-ho, només caldrà que els desplaceu a la dreta. Quan ho feu, podeu prémer Seleccionar alumnes i us apareixerà una capsa amb tots els alumnes d’aquella classe. Tot seguit, haureu de seleccionar els que us interessin.

4. Escolliu els filtres i la informació que vulgueu aplicar a l'informe. Quan els hàgiu seleccionat, polseu Generar informe.

5. Com en la resta de llistats, trieu els camps dintre dels blocs que hàgiu seleccionat i podreu escriure el text emprant aquests comodins/camps per generar massivament l'informe.

Quan acabem de fer la composició, podem previsualitzar-la, generar-ne un PDF o un document en format rtf (que tant es pot obrir amb Microsoft Word com amb Open Office). També podem guardar el format per fer-lo servir en futures ocasions aplicat a aquells cursos.