Validar modificacions

Modificat el Dv, 3 Març, 2023 a les 7:18 PM

Per validar les modificacions que fan els responsables des de la seva plataforma

Els responsables dels alumnes que tenen permís d'escriptura a les seves fitxes d'usuari poden modificar les seves dades personals des de les seves respectives plataformes. Aquests canvis no es faran efectius en el moment que els facin, sinó que s'hauran de validar.

• Permís necessari: Validar les modificacions que fan els usuaris

Per defecte la plataforma assigna permisos d'escriptura al responsable 1 i permisos de lectura al responsable 2. Aquests permisos els podeu modificar de cada usuari o bé sol·licitar-nos que us posem un permís determinat a tots els responsables 1 i un altre tipus de permís als responsables 2.

1. Des del bloc Administració, entreu al mòdul Gestió d'usuaris.

2. Cliqueu el desplegable Accions i seleccioneu Validar modificacions.

També podeu accedir-hi a través del mòdul Modificacions d'usuaris que us apareixerà al sumari quan sigui el cas.

3. Veureu qui i quan ha fet la modificació i a qui i a què afecta. Cliqueu la icona  (Comparar modificacions).

4. Anireu a una pantalla on veureu la dada anterior i la dada que proposen. Cliqueu Acceptar modificacions o Rebutjar modificacions.