Entrevistes al personal

Modificat el Dl, 6 Març, 2023 a les 8:44 AM

Per fer entrevistes al personal del centre

Clickedu us dona l'opció de fer entrevistes al personal del centre i recollir en qüestionaris personalitzats la informació que es vulgui. Aquest mòdul pot resultar molt útil per al departament de recursos humans.

• Permís necessari: Permet configurar aspectes contractuals.

Abans de crear una autorització, haureu de crear un qüestionari que contingui totes les preguntes de l'entrevista, o assignar-la a un que ja tingueu creat.

Índex:
Qüestionaris
Entrevistes

QÜESTIONARIS

1. Des del bloc Gestió, entreu al mòdul Entrevistes al personal.

2. Cliqueu Nou qüestionari i poseu-li un nom. En aquest qüestionari hi haurà les preguntes que formulareu a l'entrevista.

3. Cliqueu Guardar.

4.  Cliqueu Qüestionaris i, des de la icona  (Gestionar preguntes), creeu les preguntes.

Aquestes poden ser de diversos tipus:

• Pregunta d'elecció simple: podeu seleccionar una resposta
  • Pregunta d'elecció múltiple: podeu seleccionar més d'una resposta
  • Pregunta de Sí o No: podeu seleccionar la resposta afirmativa o negativa
  • Pregunta de resposta lliure: teniu un espai per escriure un text
  • Pregunta d'elecció numèrica: heu de triar numèricament l'ordre de les respostes
  • Text lliure: no afegeix cap pregunta, sinó que inclou el text (que no es podrà editar) inserit com a pregunta al qüestionari, respectant l'ordre en el qual s'ha creat
  • Separador: funciona de manera semblant a l'anterior, afegint sota el text lliure una línia de separació

4. Un cop creades les preguntes i les respostes, cliqueu Guardar.

ENTREVISTES

1. Des del bloc Gestió, entreu al mòdul Entrevistes al personal.

2. Seleccioneu Nova entrevista i ompliu els camps.

3. A Qüestionari, seleccioneu el qüestionari que heu creat anteriorment.

4. Cliqueu Guardar

Un cop guardat, us apareixerà a la llista d'entrevistes creades a l'espera que sigui resposta per l'usuari que l'hagi creada. La tria del destinatari és simplement per informar de qui serà entrevistat. Si ja s'ha respost alguna pregunta de l'entrevista, aquesta no podrà ser esborrada i es podrà generar un PDF.

Podeu editar l'entrevista amb la icona  (Modificar), tancar-la amb la icona  (Tancar entrevista) i esborrar-la amb la icona  (Eliminar).