Assistència treballadors

Modificat el Dl, 6 Març, 2023 a les 8:44 AM

Per dur un registre de l'assistència del personal del centre

Es pot configurar la plataforma perquè el personal del centre tingui un botó per indicar quan comencen i deixen de treballar i així tenir el registre horari.

1. Des del bloc Administració, aneu a Tipus, configuracions i importacions/exportacions.

2. Cliqueu Altres configuracions.

3. Activeu la configuració Assistència del treballador (685).

Amb aquesta configuració veureu que a la part superior dreta de la pantalla apareix una icona de color vermell. Això vol dir que l'usuari no està treballant. Quan la cliqueu, es torna de color verd i Clickedu interpreta que l'usuari comença a treballar.

Des del menú lateral de l'app també es pot marcar l'assistència.

MODIFICAR ELS PROPIS REGISTRES D'ASSISTÈNCIA

• Permís necessari: Modificar els propis fitxatges.

1. Des del bloc Gestió, aneu al mòdul Assistència treballadors.

2. Definiu un període de dates i cliqueu Cercar. Veureu tots els vostres registres d'assistència d'aquest període per dies.

3. Per editar el registre d'un dia cliqueu (Editar).

4. Feu els canvis que necessiteu i cliqueu (Guardar).

Tingueu en compte que no es pot editar el marcatge actual.

En cas que un treballador s'oblidi de marcar el final de jornada, el sistema li tancarà el fitxatge del dia a les 23:59 h, per evitar que les jornades s'acumulin d'un dia per l'altre.

GESTIONAR L'ASSISTÈNCIA I GENERAR INFORMES

• Permís necessari: Gestionar el control horari i generar documentació.

1. Des del bloc Gestió, aneu al mòdul Assistència treballadors.

2. Per veure els registres d'assistència d'un treballador definiu un període de dates, seleccioneu l'usuari a Usuaris i cliqueu Cercar.

3. Per editar el registre d'un dia cliqueu (Editar).

Si un usuari no té cap registre per a un dia anterior al dia actual, podeu clicar Nou per crear una franja. Aquest botó només apareix si cerqueu un únic dia.

4. Feu els canvis que necessiteu i cliqueu (Guardar).

Amb la icona (Afegir) afegireu una franja horària.
Amb la icona (Mostrar/Ocultar historial de canvis) veureu les modificacions que s'hagin fet en una franja horària.

5. Podeu generar informes amb l'assistència d'un treballador amb els botons Resum complet i Informes dels treballadors.

Si marqueu Exportar documents segons l’horari dels usuaris mostrats, els documents del personal docent es generen amb l'horari de l'usuari (hores lectives i no lectives), independentment dels fitxatges.

Per saber que l’usuari ha anat a treballar, cal que hagi fitxat en algun moment del dia. Així, si algun dia no ve a l’escola, com que no fitxa, l’informe es genera correctament.

El resum complet és un arxiu ZIP amb un Excel per a cada treballador, on podeu veure els fitxatges que ha fet i des de quina ip, dispositiu i localització.

L'informe del treballador és un arxiu Excel amb l'assistència mensual del treballador on apareix l'hora d'entrada i de sortida de cada dia, perquè el signi.
Podeu escollir si voleu que el treballador hagi de signar cada dia o a final de mes, activant o no —respectivament— la configuració Signatura diària de l'assistència del treballador (Id 687) (Administració > Tipus, configuracions i importacions/exportacions > Altres configuracions).