Nova comanda

Modificat el Dc, 9 Ago., 2023 a les 2:02 PM

Per crear comandes de Vendes i activitats

Podeu realitzar comandes, siguin per alumne o per classe i també per a alumnes preinscrits que encara no tinguin una classe assignada i acotant per filtres. També podeu crear comandes del que demana el personal del centre (material per a l'aula, fulls, etc.) i comandes sense cap persona associada.

• Permís necessari: Gestionar Vendes i activitats (Serveis > Vendes i activitats) o ser tutor (només per als articles marcats com a gestionables pel tutor).

Índex:
—
Comanda per a alumnes
Material escolar
Venda directa

COMANDA PER A ALUMNES

1. Des del bloc Gestió accediu al mòdul Vendes i activitats.

2. Cliqueu la icona del carro (Comanda).

3. Cerqueu els alumnes dels quals vulgueu realitzar comandes.

4. Per realitzar una mateixa comanda als usuaris que us apareixen en pantalla cliqueu els articles o lots de la comanda en el desplegable, cliqueu 'Afegir article o lot' i, quan tingueu tota la comanda, cliqueu Realitzar comandes.

També podeu llegir el codi de barres dels articles i lots.

5. Per realitzar una comanda d'un sol alumne cliqueu la icona del signe més (Nou).

6. Cliqueu els articles o lots de la comanda en el desplegable i cliqueu 'Afegir article o lot'.

Si realitzeu el control d'existències, no us deixarà escollir aquells articles o lots dels quals no hi hagi existències disponibles.

7. Marqueu Preparar si en el moment d'entrar la comanda ja esteu preparant els articles i lots.

Llavors podreu definir la data de l'albarà, el responsable a qui s'assignarà, si serà visible als responsables i la forma de pagament.

8. Cliqueu el nom d'un article o lot per obrir una pestanya i editar-lo.

9. Introduïu el nombre d'unitats de cada article o lot.

Si realitzeu el control d'existències, com a màxim podreu escollir la quantitat d'existències disponibles de l'article. A l'hora de generar la comanda no us deixarà avançar si n'heu seleccionat més.

10. Cliqueu la icona de la x (Treure article) per esborrar l'article o lot.

11. Quan acabeu cliqueu 'Realitzar comanda'.

Se us redirigirà a la pestanya Comandes, on podreu veure la comanda que acabeu de generar.

Vegeu com continuar aquí.

Els responsables dels alumnes preinscrits també poden fer comandes.

MATERIAL ESCOLAR

Per tenir un control del material escolar que teniu al centre i saber quan hauríeu de reposar algun article. Això és possible si porteu el control d'existències dels articles, ja que si teniu un mínim d'existències marcat i hi heu arribat, no us deixarà realitzar la comanda i sabreu que l'article s'està acabant.

1. Des del bloc Gestió accediu al mòdul Vendes i activitats.

2. Cliqueu la icona de la cistella (Material escola).

3. Seleccioneu, si ho desitgeu, l'usuari a qui entregueu el material.

4. Cliqueu els articles o lots de la comanda en el desplegable i cliqueu 'Afegir article o lot'.

No us deixarà escollir aquells articles o lots dels quals no hi hagi existències disponibles.

5. Cliqueu el nom d'un article o lot per obrir una pestanya i editar-lo.

6. Introduïu el nombre d'unitats de cada article o lot.

Com a màxim podreu escollir la quantitat d'existències disponibles de l'article. A l'hora de generar la comanda no us deixarà avançar si n'heu seleccionat més.

7. Cliqueu la icona de la x (treure article) per esborrar l'article o lot.

8. Editeu, si cal, la data de l'albarà.

9. Quan acabeu cliqueu 'Realitzar comanda'.

Se us redirigirà a la pantalla on es mostra la comanda que heu realitzat, on podreu comprovar que no s'ha cobrat res a ningú, ja que és un moviment intern del centre.

VENDA DIRECTA

Podeu activar aquesta eina des de Gestió > Vendes i activitats > la icona de la roda dentada > Configuració > Activar venda directa.

Aquesta eina serveix per realitzar comandes sense cap usuari assignat. Us pot servir per a les persones que no estan donades d'alta a la plataforma i també per si teniu alguna botiga o bar al centre, per controlar allò que s'hi ha comprat.

1. Des del bloc Gestió accediu al mòdul Vendes i activitats.

2. Cliqueu la icona de la bossa (Material escola).

3. Cliqueu els articles o lots de la comanda en el desplegable i cliqueu 'Afegir article o lot'.

Si realitzeu el control d'existències, no us deixarà escollir aquells articles o lots dels quals no hi hagi existències disponibles.

4. Cliqueu el nom d'un article o lot per obrir una pestanya i editar-lo.

5. Introduïu el nombre d'unitats de cada article o lot.

Si realitzeu el control d'existències, com a màxim podreu escollir la quantitat d'existències disponibles de l'article. A l'hora de generar la comanda no us deixarà avançar si n'heu seleccionat més.

6. Cliqueu la icona de la x (treure article) per esborrar l'article o lot.

7. Editeu, si cal, la data de l'albarà.

8. Quan acabeu cliqueu 'Realitzar comanda'.

Se us redirigirà a la pantalla on es mostra la comanda que heu realitzat.