Taula d'inscripcions i graella de preus d'extraescolars

Modificat el Dj, 9 Maig a les 4:00 PM

Per gestionar ràpidament les inscripcions i els preus de les activitats extraescolars

Tasques que hauríeu de saber fer abans de començar: Administrar activitats extraescolars.

Si heu d'inscriure molts usuaris o voleu editar tots els preus de les extraescolars, aquestes pantalles us permeten fer-ho d'una manera més senzilla que anant activitat per activitat.

Índex:
—
Taula d'inscripcions
—
Taula de preus

TAULA D'INSCRIPCIONS

• Permisos necessaris: Gestionar Extraescolars i Donar d'alta i de baixa alumnes d'activitats extraescolars.

1. Des del bloc Gestió, accediu al mòdul Extraescolars.

2. A la part superior dreta, cliqueu la icona de l'usuari (Taula d'inscripcions).

3. Cerqueu els alumnes o classes que desitgeu i els tipus d'activitats.

Us apareixeran els alumnes que coincideixin amb la cerca i les extraescolars dels tipus seleccionats.

Ara podeu realitzar noves inscripcions i editar-ne.

Si encara no s'ha passat llista d'una extraescolar o no s'han facturat rebuts, també podreu donar-ne de baixa les inscripcions.

4. Cliqueu 'Guardar'.

TAULA DE PREUS

• Permís necessari: Gestionar Extraescolars.

1. Des del bloc Gestió, accediu al mòdul Extraescolars.

2. Cliqueu, a la part superior dreta, la icona de la taula (Taula de preus).

3. Aneu a l'activitat de la qual voleu modificar els preus, cercant per tipus d'activitats o buscant-la en la graella de sota, en què surten totes les activitats extraescolars.

Si no teniu l'IVA activat (Gestió > Gestió de rebuts > Configuració del mòdul de rebuts), només us sortirà un camp per tarifa, el de l'import total. Si el teniu activat, apareixeran tres camps: base, IVA i import.

4. Realitzeu els canvis que vulgueu.

5. Cliqueu 'Guardar'.