Servei comunitari

Modificat el Tue, 07 Mar 2023 a les 12:44 PM

Per avaluar el servei comunitari dels alumnes de tercer i quart d'ESO

El tutor d'una classe de tercer o quart d'ESO de Catalunya pot fer la valoració del servei comunitari dels seus alumnes. També podeu crear una matèria o un projecte per avaluar el servei comunitari i des d'aquesta pantalla recuperar-ne les notes per posar la nota final.

1. Des del bloc Matèries, aneu al menú superior i cliqueu  Servei comunitari.

2. Si sou tutor de més d'una classe, escolliu la que us interessi en el desplegable Classe i cliqueu Cercar.

3. Si heu avaluat el servei comunitari des d'una matèria o un projecte, podeu clicar, respectivament, Obtenir les notes d'una matèriaObtenir les notes d'un projecte.

Podreu escollir una matèria del tipus Servei comunitari per importar-ne les notes de les tres avaluacions i un projecte d'aquest curs vinculat a la classe.

4. Escolliu la nota que voleu posar a cada alumne i, si voleu, afegiu observacions.

5. Cliqueu Guardar.

Podeu posar les notes d'un altre curs escolar amb el desplegable de la part superior dreta.

Si sou tutor de tercer també podeu posar les notes del treball de síntesi clicant  (Treball de síntesi), i si sou tutor de quart, del projecte de recerca clicant  (Projecte de recerca).