Projecte de recerca

Modificat el Tue, 07 Mar 2023 a les 12:44 PM

Per avaluar el projecte de recerca dels alumnes de quart d'ESO

El tutor d'una classe de quart d'ESO de Catalunya pot fer la valoració del projecte de recerca dels seus alumnes. També podeu crear una matèria o un projecte per avaluar el projecte de recerca i des d'aquesta pantalla recuperar-ne les notes per posar la nota final.

1. Des del bloc Matèries, aneu al menú superior i cliqueu  Projecte de recerca.

2. Si sou tutor de més d'una classe, escolliu la que us interessi en el desplegable Classe i cliqueu Cercar.

3. Si heu avaluat el projecte de recerca des d'una matèria o un projecte, podeu clicar, respectivament, Obtenir les notes d'una matèriaObtenir les notes d'un projecte.

Podreu escollir una matèria del tipus Projecte de recerca per importar-ne les notes de les tres avaluacions i un projecte d'aquest curs vinculat a la classe.

4. Escolliu la nota que voleu posar a cada alumne i, si voleu, afegiu observacions.

5. Cliqueu Guardar.

Podeu posar les notes d'un altre curs escolar amb el desplegable de la part superior dreta.

També podeu posar les notes del servei comunitari clicant  (Servei comunitari).