Avaluació extraordinària

Modificat el Dc, 23 Ago., 2023 a les 8:14 AM

Per registrar la nota final dels suspesos a l’avaluació final

Tasques que hauríeu de saber fer abans de començar: Establir la fórmula de l’avaluació, Posar notes, Calcular la nota del final d’avaluació, Tancar l'avaluació d'una matèria, Avaluar i tancar l’avaluació final

Per a les etapes de secundària i batxillerat, quan s'ha tancat una avaluació final es pot registrar la nota de l'avaluació extraordinària (per exemple, les notes de setembre) d'aquells alumnes suspesos.

1.
Des del bloc Matèries, aneu a la matèria de la qual voleu avaluar-ne o tancar l'avaluació extraordinària i cliqueu Avaluar.

2. Aneu a l'avaluació extraordinària. Veureu que apareixen els alumnes que han suspès l'avaluació final (ordinària) i la seva nota.

4. Escolliu, en el desplegable de la columna Avaluació extraordinària, la nota final que voleu posar a cada alumne.
Pot ser que pugueu seleccionar la casella SQ (sense qualificar).

5. A baix de tot, poseu les observacions del grup que cregueu necessàries i si aquestes han de ser o no visibles a l'acta.

6. Cliqueu GuardarGuardar i tancar matèria.