Fòrum

Modificat el Dt, 22 Ago., 2023 a les 3:10 PM

Per dinamitzar la matèria i fer participar els alumnes

Es pot fer servir el fòrum per tenir un espai on poder plantejar un dilema o un tema de debat perquè els alumnes intervinguin.

Per exemple:
— Proposar que els alumnes comparteixin els coneixements previs que tenen sobre un tema concret. El professor de la matèria planteja preguntes per saber quin grau de coneixement tenen, el qual servirà de referència al docent. Al final de la unitat, el docent pot obrir un altre fòrum per comprovar el grau de coneixement i comparar-lo amb el previ.
— Obrir un fòrum amb l'objectiu que els alumnes comparteixin els seus dubtes i els vagin resolent entre ells. El professor pot anar fent intervencions que els orientin en una direcció o una altra.

1. Des del bloc Matèries, entreu a la vostra classe o matèria.

2. A l'apartat Eines dels professors, cliqueu Fòrum.

3. Per crear una nova conversa cliqueu  (Nou fòrum).

4. Introduïu el nom del fòrum i el missatge inicial i cliqueu Guardar.

5. Per veure les respostes dels alumnes i enviar un missatge cliqueu la icona  (Llegir).

Podeu esborrar els vostres missatges excepte el primer.

6. Podeu tancar el fòrum, perquè no s'hi puguin escriure més missatges, amb la icona  (Tancar).

Podeu obrir un fòrum tancat amb la icona  (Obrir).

Només podeu esborrar un fòrum () si ningú ha contestat el missatge inicial.

Podeu activar aquesta eina des d'Administració > Acadèmic > Estructura de cursos > una etapa o cicle >  (Continguts i eines de les matèries) > Eines de les matèries.