Tutor personal

Modificat el Dt, 22 Ago., 2023 a les 11:51 AM

Per entrar el nombre d'entrevistes que el tutor personal té amb cada alumne i accedir a les seves fitxes

Com a tutor personal —o preceptor— podeu introduir a Clickedu el nombre d'entrevistes que feu amb els vostres alumnes cada mes. També podeu accedir a les fitxes dels vostres alumnes.
Podeu consultar
com configurar el mòdul dels tutors personals.

1. Des del bloc Matèries, cliqueu, en el quadre superior, Tutor personal —o el nom que hagi escollit el centre per als tutors personals.

2. Per cada alumne podeu introduir el nombre d'entrevistes realitzades cada mes.

Pot ser que la plataforma no us deixi seleccionar algun mes. Això és així perquè en aquest determinat mes no deveu ser tutor personal d'aquell alumne.

Els alumnes que surten marcats en rosa són aquells dels quals actualment no en sou tutor personal.

3. Cliqueu Guardar.

4. Si cliqueu el nom d'un alumne, accedireu a la seva fitxa, on podreu veure el mateix que veu el tutor (però no modificar-ho) i crear entrevistes amb els alumnes —que el tutor no podrà veure.