Introducció

Modificat el Dj, 10 Ago., 2023 a les 2:11 PM

Introducció al mòdul institucional

El mòdul institucional, si el teniu activat, us permetrà disposar d’una sèrie d’eines a nivell d'institució per compartir certa informació entre grups d’escoles.

Hi podreu accedir des del bloc de més a la dreta, que portarà el nom que ens hàgiu indicat.

Aquesta funcionalitat s’ha de contractar a part, així doncs, si us interessa us heu de posar en contacte amb el Departament Comercial de Clickedu (info@clickartedu.com).

1. Cliqueu el bloc de la vostra institució.

El funcionament d’aquestes eines és el mateix que el de les que tenen cadascuna de les escoles que formen part de la institució. La diferència rau en el fet que l’abast que tenen aquestes eines és d’un nivell superior.