Agenda

Modificat el Dj, 10 Ago., 2023 a les 8:57 AM

La web té la seva pròpia agenda per tal de comunicar els actes i esdeveniments. Aquesta agenda és diferent de la del calendari de Clickedu i cal no confondre'ls.

• Permís necessari: Administrar el bloc Web

Conceptes del glossari relacionats: calendari

1. Per anar a l’agenda, des del bloc Web, cliquem sobre la icona Agenda.

2. Us apareixerà un llistat dels elements d’agenda actius, els quals podem modificar o esborrar si premeu els botons que tenim al costat de cadascun dels seus elements.

3. Per donar d’alta un element de l’agenda fem clic al botó Nou.

4. Una vegada a la pantalla, ompliu el formulari tenint en compte que els camps requerits cal omplir-los, respectar el format de les dates i recordar de fer clic al botó Guardar perquè es gravin els canvis.