Actualitzar

Modificat el Dj, 10 Ago., 2023 a les 8:57 AM

Per recarregar completament les dades de la pàgina, amb els canvis recents inclosos.

• Permís necessari: Administrar el bloc Web

Des del bloc Web, cliqueu Actualitzar.

El sistema emprat (Memcached) genera un punt intermedi entre el servidor i el vostre web, on les dades es precarreguen. Aquest procediment aporta estabilitat addicional en el rendiment en el cas d'una hipotètica davallada del servidor principal i, a més, incrementa la velocitat d'accés a les bases de dades. Per tant, quan acabeu de fer les modificacions al web, recordeu prémer el botó Actualitzar canvis.

Igualment, a mitjanit, el sistema neteja la memòria cache fent visibles les noves modificacions automàticament.