Portal Xim i Xesca

Modificat el Dl, 10 Jul., 2023 a les 3:25 PM

Per activar el portal Xim i Xesca des de Clickedu

Xim i Xesca és un portal per fomentar de la lectura i la comprensió lectora en català, castellà i anglès que us pot ser útil per als alumnes de Primària. Podeu veure el seu web aquí.

1. Des del bloc Administració, aneu a Tipus, configuracions i importacions/exportacions.

2. A Passarel·les preconfigurades, cliqueu Xim i Xesca.

3. Per activar el portal seleccioneu Activar Xim i Xesca i seguiu els passos.

Amb aquesta passarel·la activada els alumnes podran accedir a Xim i Xesca des de Continguts.

El cost del servei és de 4,70*€ a 6,40*€ alumne/curs depenent del nombre de subscripcions. Per als mestres, el programa és gratuït

(*preu sense Iva)