Llistats de personal

Modificat el Dv, 3 Març, 2023 a les 7:15 PM

Per extreure informació relativa al professorat del centre

Podeu generar un llistat amb tota la informació que necessiteu sobre els professors del centre.

Conceptes del glossari relacionats: filtres

Tasques que hauríeu de saber fer abans de començar: Administrar filtres, Administrar alumnes

1. Des del bloc Administració, entreu a Gestió d'usuaris

2. Al botó Llistats, seleccioneu Llistats de personal.

3. Apliqueu els filtres necessaris per obtenir el llistat amb la informació que necessiteu (aquests filtres s’han definit prèviament a les tasques Filtres (Acadèmic > Accions)). Podeu aplicar tants filtres, paràmetres i informació com necessiteu.

Cliqueu Generar per obtenir el llistat desitjat.

Opcions un cop generat el llistat:

— Exportar a Excel: és possible extreure aquest llistat en format Excel i imprimir-lo.

Capçalera i peu: podeu seleccionar un format de capçalera i peu dels que hàgiu configurat des d'Administració > Tipus, configuracions i importacions/exportacions > Configuració de capçaleres i peus, amb el permís Configurar capçaleres i peus (Comunicació).

Guardar format: podeu posar-li un nom a aquest llistat i guardar-lo per si el necessiteu per a una propera vegada. Per fer-ho, poseu-li un nom (Nom de format) i guardeu-lo. Si voleu recuperar aquest llistat que acabeu de guardar, torneu al llistat de professors, i a Els nostres formats, busqueu el llistat que acabeu de fer i, clicant Recuperar, tornareu al llistat que ja havíeu creat.