Incidències i suggeriments: donar d'alta una incidència

Modificat el Dc, 3 Maig, 2023 a les 1:46 PM

Per avisar l’escola que alguna cosa no funciona correctament

Clickedu permet agilitzar la resolució d’incidències que afecten el funcionament de l’escola facilitant la comunicació entre les persones que hi treballen i adreçant cada incidència a la persona corresponent.

A l’escola sempre hi ha coses a millorar i a vegades les persones encarregades de solucionar-les no en tenen coneixement: un ordinador que no funciona, un fluorescent que cal canviar, un pare que es queixa del servei de menjador, etc. Davant d’això, Clickedu proposa un sistema de gestió d’incidències que facilita la comunicació entre el professorat, el PAS i els responsables del centre.

1. Des del bloc Gestió, aneu al mòdul Incidències i indicadors.

2.Incidències, cliqueu Generals.

Si les incidències són d'informàtica o de manteniment, podeu crear incidències concretes d'aquests tipus.

Tot el personal del centre pot donar d'alta aquests tipus d'incidències, que posteriorment seran avaluades per aquells usuaris encarregats de les incidències, amb permisos especials.

3. Per crear una nova incidència cliqueu Alta d'incidència o suggeriment: General i ompliu les dades.

Persona que registra indiqueu qui dona d'alta la incidència.

Emissor heu d'informar qui comunica la incidència: un alumne, un familiar, un docent, etc.

Els Tipus d'incidència són aquells que podeu definir des d'Administració > Tipus, configuracions i importacions/exportacions > Tipus > Subtipus d'incidències.

• Permís necessari: Accedir al bloc AdministracióGestionar les dades dels alumnes i els aspectes acadèmicsGestionar les dades del personal docent i PAS, i Avaluar les incidències generals.

Els tipus d'incidències generals són útils per assignar responsables concrets a cada tipus.

Descripció heu de donar els detalls de la incidència.

Allò que s'ha fet en el moment de la incidència (per exemple, tapar el forat d'una paret amb un cartell) ho podeu afegir a Acció immediata.

Si teniu fotografies o documents que ajudin a resoldre la incidència els podeu afegir a Arxius.

4. Cliqueu Guardar.

S'enviarà un missatge de correu electrònic a les persones amb el permís Avaluar les incidències generals perquè sàpiguen que hi ha una nova incidència.

Des de la pantalla principal de les incidències generals podeu veure les vostres incidències i en quin estat estan.

Amb el permís Avaluar les incidències generals podeu veure totes les incidències i avaluar-les.