Les meves accions: realitzar una acció

Modificat el Dl, 6 Març, 2023 a les 9:28 AM

Per veure i realitzar les accions que se us han assignat

Clickedu us informa de les accions que us han assignat per a la resolució d’una incidència.

Tasques que hauríeu de saber fer abans de començar: Donar d’alta una incidència

A l’escola hi ha una persona que s’encarrega de gestionar les incidències. Les rep, les estudia i decideix qui ha de resoldre el problema creant el que a la plataforma s'anomenen Accions. Quan sigueu el responsable de gestionar-ne una, haureu d’informar A Clickedu quan s’hagi realitzat.

1. Des del bloc Gestió, entreu al mòdul Incidències i indicadors i cliqueu Accions.

També podeu accedir-hi des del mòdul Les meves accions del sumari.

Veureu un llistat de totes les accions que se us han assignat, ordenades en una taula on apareixen informacions d’interès.
Número d'acció: és un  identificador únic per a una acció.
Incidència / Pla d'accions: indica a quina incidència o a quin pla d'accions pertany.
Responsable de la gestió: indica qui n'és el responsable.
Acció a realitzar: indica quina acció s'ha de fer.
Data límit: mostra fins quan es pot fer.
Estat: mostra quin és l'estat de l'acció.
Accions: permet fer l'acció () o modificar-la ().

2. Cliqueu la icona  (Realitzar).

3. Ompliu els camps.

Veureu que hi ha les dades de l’acció, una caixa de text en la que podreu afegir algun comentari o valoració que vulgueu fer arribar als responsables de l’escola i, finalment, un espai on introduir la data en què realitzeu l’acció.

4. Cliqueu el botó Acceptar.

Tornareu al llistat d’accions i podreu comprovar que l’acció que heu modificat ha canviat d’estat i apareix com a realitzada.

S'avisarà d’aquest fet a la persona responsable de gestionar les incidències.