Pantalla principal d'avaluar

Modificat el Dc, 23 Ago., 2023 a les 10:14 AM

Per avaluar una matèria

Vegeu el funcionament de la pantalla per avaluar la vostra matèria.

Índex:
—
Avaluar
Accions
Informació
Exportació

AVALUAR

1. Des del bloc Matèries, entreu a la vostra matèria.

2. Cliqueu Avaluar.

Anireu a una pantalla on veureu tots els ítems avaluatius que prèviament s'han configurat. Vegeu com fer-ho en aquest apartat.

Per defecte us portarà a l'avaluació actual, però us podeu moure entre les diverses avaluacions a través de les pestanyes de la part superior.

3. Introduïu les notes de cada dimensió dels ítems avaluatius.

Amb el botó taronja Calcular (al costat de cada dimensió) podeu calcular les notes de cadascuna.

A la columna Accions (al final de la taula) podeu clicar els botons Calcular, Eliminar o Veure observacions per cada alumne.

Amb les fletxes del teclat, us podeu moure entre alumnes.
Podreu avaluar amb nombres enters o nombres decimals en funció del que tingueu definit a Administració > Acadèmic > Configuracions > una etapa  > Format de càlcul de les notes.

4. En acabar, cliqueu el botó Guardar o bé el botó Guardar i tancar matèria.

Altres accions:

— Mitjançant el botó Seleccionar detalls del llistat, podeu triar aquells aspectes que també voleu que apareguin a la taula d'avaluació.

— Mitjançant el botó Ítems avaluatius, podeu crear un nou ítem, veure l'arbre d'ítems, importar notes i recuperar notes d'ítems d'avaluacions ponderades o suspeses.

— Mitjançant el botó Taula d'observacions, teniu la possibilitat de poder copiar la mateixa frase d’observacions a tots els alumnes.

— Mitjançant el botó Notes i observacions, anireu a la pantalla on podeu posar notes.

ACCIONS

El desplegable Accions, a la part superior dreta de la pantalla, us pot portar a les pantalles:

Recuperacions de les avaluacions

Competències bàsiques

Avaluar dimensions final de curs

INFORMACIÓ

Des del botó Informació, a la part superior dreta de la pantalla, us podeu descarregar el full d'assistència i el full d'observacions.

EXPORTACIÓ

Des del botó Exportació, a la part superior dreta de la pantalla, podeu:

Exportar alumnes (CSV)

Exportar alumnes (Word)

Exportar dades personals (CSV)

Exportar dades personals (Word)

Exportar banc de frases (CSV)