Vincles

Modificat el Dj, 10 Ago., 2023 a les 12:04 PM

Els vincles són enllaços a altres llocs web o pàgines internes, molt similars als bàners però a partir d’un element textual.

Un bon exemple són els vincles textuals de Google. La funció que tenen és fer que una secció completa tingui una sèrie de vincles comuns.
Així doncs, podrem donar d’alta aquests vincles i associar-los als apartats del lloc web. El funcionament d’ús és similar al dels bàners.

1. Per anar a la gestió d’arxius, des de la pestanya Web, feu clic a Vincles.

2. Us sortirà un llistat de tots els vincles penjats a la pàgina web des d’aquesta secció. Els podreu modificar o esborrar si feu clic els botons que teniu al costat de cada un dels elements del llistat.

3. Per donar d’alta un nou vincle, feu clic al botó Nou.

Una vegada a la pantalla, ompliu el formulari tenint en compte que els camps requerits cal omplir-los, posant algun nom que sigui recordable quan en vegeu el títol. A més, serà com sortirà publicat a la web.

Després cal que indiqueu a on va aquest vincle, quan hi fas clic. Si és a una web externa, cal posar l’adreça web incloent http://; si és interna, només cal posar a partir de la barra, per exemple, si voleu enviar a la pàgina de notícies, posareu “noticies.php”. Si la pàgina té una adreça tipus “noticies.php?id=51”, cal posar-ho tot incloent el “?id=51”.

Després heu d’indicar a quines pàgines s’aplica aquest vincle. Ho feu a l’apartat Pàgines associades.

4. Recordeu de fer clic al botó Guardar per tal de que es gravin els canvis. Depenent del pes de la imatge que pengeu i de la vostra connexió a Internet pot trigar una estona a validar la pàgina.