Gestionar les pàgines de continguts per defecte: Escola - Etapes - Serveis - Activitats

Modificat el Dj, 10 Ago., 2023 a les 8:46 AM

Per defecte, el motor web us ve definit amb una sèrie de punts de menú principals: Escola - Etapes - Serveis – Activitats. Aquests tenen les seves icones a dins de la pestanya Web.

Per gestionar aquests punts hem d’entrar a l’apartat fent clic a la icona corresponent, en aquest manual entrarem a l’apartat Escola a tall d’exemple.

Així doncs, fem clic a la icona Escola i entrem a la gestió d’aquest punt.

Allà ens trobem els continguts i punts de menú que hi tenim, amb el seu títol i l’ordre en què apareix en la web. Per defecte ens surt ordenat per l’ordre de creació. Si fem clic a la paraula títol o ordre ens els ordenarà.

Per a la gestió en si dels continguts ens trobem el botó de modificar/esborrar/administrar en el cas dels apartats ja creats.

El botó Nou ens permet crear nous punts de menú dins de l’apartat Escola.

Si entrem a modificar / Nou ens trobem el formulari següent.

No cal omplir tots els punts, els necessaris són el títol i el text.
A part de crear punts d’aquest nivell, ho podem fer en un segon nivell. Això ho hem de fer clicant la icona de la clau anglesa (Administrar).

Imaginem que volem crear una estructura com la següent:

- Escola

- Presentació
        - Missió, visió, valors
        - Projecte educatiu
        - Història
        - Serveis
                  - Menjador
                  - Extraescolars
                  - Acollida

Per poder crear aquests punts dins de Serveis és quan hauríem d’utilitzar aquesta opció.

Allà dins ens tornaran a aparèixer les opcions de crear-ne un de Nou, o modificar els ja existents.

Les úniques opcions que ens han desaparegut són la d’administrar, ja que no es poden crear més subnivells dins d’un subnivell, i la del format de la pàgina, que ja l'hem escollit en el contingut principal.

El que sí que ens permet el formulari és omplir els mateixos tipus de continguts que ens permetia el nivell per sobre:

A. 1 títol
B. 1 subtítol
C. 1 text editable html
D. 3 fotos amb els seus respectius peus de foto
E. 3 arxius amb les seves respectives descripcions – si són fitxers FLV es muntarà un visualitzador de vídeos en streaming de forma automàtica.